Over

Hoe is SEOhdear tot stand gekomen?

Net zoals de (enigszins vreselijke) naam doet vermoeden, kan frustratie een overweldigende emotie in marketing zijn. Online marketing bureaus zijn niet goedkoop en het werk is ook niet altijd even makkelijk om zelf te doen.

Hierbij komt kijken dat er online veel tegenstrijdige informatie te vinden is als het om SEO gaat en wat daadwerkelijk invloed heeft op je zoekresultaten.

Dit resulteert in heel wat frustratie en vaak dat de verkeerde handelingen verricht worden om daadwerkelijk een positieve invloed op je website te hebben.

Dit is wat ertoe leide dat SEOhdear haar (nogal lelijk) hoofd uit het zand haalde en begon met deze blog en diensten te verkopen.

Het respecteren van je klanten word er bij veel bedrijven buiten gelaten en respect hebben voor de klanten van je klanten al helemaal. En het respecteren van de platformen die je gebruikt… Vergeet het maar!

Dit zorgt dan ook vaak voor problemen, en deze weer voor veel hoofdpijn, stress en “kleine mental breakdowns”.

Also jouw partner, steun en toeverlaat als het om je online zichtbaarheid aankomt, zijn we er om jou te helpen!

De missie

Toekomstbestendige SEO diensten te bieden die gebaseerd zijn op data en de nadruk op jou website bezoekers leggen

Wat is SEOhdear?

SEOhdear is een SEO/SEM blog en diensten-website die bestaat om jou bedrijf te ondersteunen bij het behalen van je ultieme visie.

Dit doen we door middel van een blog waar we focussen op een brede selectie van SEO onderwerpen. DIt leek ons de beste manier om een zo breed mogelijke groep van ondernemers te ondersteunen. Hierbij bieden we ook SEO/SEM diensten aan, om klanten te helpen hun doelen in de zoekmachines te bereiken.

Geniet van de website en als er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag. Laat gerust een comment achter of stuur een berichtje!

 

We willen je bedanken voor het interesse tonen in ons bedrijf. We stellen jouw tijd erg op prijs!